torsdag 28 mars 2013

Tillsammans är vi starka

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16498705.ab


Tack för erat stöd både ekonomiskt och känslomässigt .Ni har lyft en stor börda från min familjs axlar och samtidigt visat så mycket kärlek !

Ni har visat att det finns så mycket godhet i världen .

Nu har insamlingen gett mer än vi behöver för rättegångskostnaderna och det är dax att fundera på vart dom pengarna som blir över ska kunna göra bäst nytta för att hjälpa andra i samma situation. Har ni seriösa förslag så skriv gärna ner dom här .
Pengarna som blir över ska jag göra mitt bästa för att redovisa så att det blir tydligt och genomskinligt vart dom tar vägen.

Tillsammans är vi starka ! <3

Nu ska jag åka och påsk handla och sedan städa lite innan jag tar fram kvasten o katten för att ge mig ut och påsk flyga lite ;)

tisdag 26 mars 2013

Insamling för Englas mamma | FundedByMe - Fund your project through social networks

Insamling för Englas mamma | FundedByMe - Fund your project through social networks

Vi är mycket tacksamma för allt stöd <3
Det är viktigt att sprida budskapet att det är många fler än mig som sitter i klistret för rättsäkerheten .Alla ska ha rätt till en rättvis rättegång står det i Europa konventionen . Men egentligen så ser sanningen inte ut så .Den som har rätt till en rättvis rättegång är den med fet plånbok och kan betala för att få sin sak prövad när det gäller tvister med myndigheter försäkringsbolag mm.Det är inte ok att det inte finns någon rättighet att få sin sak prövad mot jk beslut utan att det ska kosta .Jk är den som granskar myndigheter och samtidigt den som sitter som statens alltså myndighetens främste företrädare i en tvist... Inte rättsäkert !!! Normalt i brotsmål mm så tar staten kostnaderna för den skyldig har oftast inte dom pengarna att betala och när det var mord rättegången stod staten för kostnaderna. Varför skulle då inte staten även ta dom när det gäller tvister runt myndigheter ? Vill vi ha ett rättsäkert samhälle för alla så är det dax för politikerna att ta tag i det! KÄRLEK

måndag 25 mars 2013

Jag är tacksam för all hjälp och stöd det behöver vi verkligen mitt i influensa domskäl och kostnader

Influensan börjar ge med sig, nu har jag bara lite feber men är rätt sliten .
Det har ringt så många snälla människor under helgen som vill hjälpa till med pengar och det har startat massor av insamlingar .Jag är tacksam för all hjälp och stöd det behöver vi verkligen . Nu vet jag inte hur jag ska kunna ta emot några pengar utan att det blir fel ? ! Det gäller att dom pengar som blir över hamnar hos någon annan behövande och ev kommer vi gå vidare o överklaga eller kanske återförvis domen men det vet vi inte än det jobbar advokaten på och om vi skulle mot alla förmodan vinna och jag har fått pengar som jag inte behöver till rättegångskostnaden ,då blir det ju tokigt....Nu är ju skansen att vi får överklaga eller att vi skulle vinna inte särskilt realistiskt .Men det är viktigt att göra allt man kan för att se att allt är riktigt o korrekt gjort från domar sidan... Vi ska inte acceptera att domstolen ger ett arrogant dåligt domskäl bara för att dom kan .Domskälet ska vara välgrundat och innehålla bra argument och förklaringar .... kan man ju tycka som vanlig människa i alla fall och samtidigt så borde inte sådan här viktiga frågeställningar om rätten för liv o säkerhet när myndigheter gör fel handla om pengar för att man ska ha möjlighet att reda ut var ansvarsgrunden ligger.

Slutliga kostnaden om jag skulle betala min skuld för rättegången idag är 111 000 kr detta efter man dragit bort rättshjälpen från försäkringsbolaget. Men om jag överklagar blir dte ju mera...:(

lördag 23 mars 2013

Intevju med aftonblandet

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/brottstraff/article16462982.ab

Hyfsat bra intevju med aftonbladet där min advokat förklarar bra :) själv har jag 39 graders feber där och känner mig rätt hängig ...

fredag 22 mars 2013

Bra artikel DN

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/en-tavling-i-juridik

Bra artikel DN

Det som domarna har som skäl är märkligt och innehåller fakta fel och är det något som vi har överbevisat så är det just att AE skulle ha tagits vid flera olika tillfällen om utredningen sköts och varför skulle han inte troligt vis ha dna testats om utredningen sket på ett godtagbart vis enligt pug polisens metodstöd, när man har dna testat alla andra man tagit in ca 800 dna test + att man i den dåliga utredningen lagt inom dna test på AE långt innan Engla blev mördad ? I domskälet finns även påståenden som vi inte kunnat föra bevisning kring efter som det inte varit med i tvisten mellan oss o staten . Inte heller finns någonting skrivet i domen om vad som sagts i vittnesmålen så hur kan någon granska domen då?Inte heller någon argumentation runt domskälen och vittnes uttalanden i sakfrågan finns med!
Fyyy vad trött r jag blir ,det är verkligen inte ok att domare beter sig så här tycker jag .Tro faktiskt att domarna hade bestämt sig för att följa jk s linje innan förhandlingen ens börjat  ...Det är ju jk som granskar domarna !!!

tv4 nyhetsmorgon

http://link.tv4.se/YsMiFN

Ev senare så kommer det att startas någon insamlig på något vis men vet inte än

Nu har jag kommit hem 38,5 i feber och hostar som besatt,helt slut efter dessa dygn i Stockholm med influensa , domslut och media. Hoppas jag inte smittat någon!

Det ringer en massa godhjärtade människor som vill hjälpa till med pengar allt från dom som vill ha mitt konto nr till artister som vill hjälpa till med välgörenhets gala och dom som vill starta insamlingar . Ni är så snälla och jag uppskatar eran omtanke .
I nu läget så kan jag inte ta emot några pengar det blir för mycket tjafs från dom som tycker att jag gör fel .Avundsjuka eller vad det är driver vissa människor till märkliga saker och jag har redan fått sånt som liknar mordhot mm  ...
Men ev senare så kommer det att startas någon typ av insamling på något vis men vet inte än hur det blir eller om det blir.

Och först måste jag veta om vi ska ta detta vidare då det verkar vara många brister i domskälet men det ska min advokat fundera på först

TACK FÖR ALLT STÖD <3

onsdag 20 mars 2013

I morgon Torsdag 13,00 kommer domen från tingsrätten

I morgon Torsdag 13,00 kommer domen från tingsrätten !
Har ingen aning hur den ser ut, kan vara allt från att vi förlorat rakt av i första frågan om att det finns ett orsakssamanband mellan polisens försumligheter och Englas död, då blir det stopp för alla andra tviste frågor och vi måste försöka överklaga ,för på den punkten är jag bestämt övertygad att vi borde få rätt o vi har till vis del stöd att professor i juridik Mårten Shultz men men jag vet att det är upp till domarna att avgöra och det går antagligen att se på lite hur man vill ...det kallas strikt juridik ; /... En annan variant är att vi får rätt i den delen och att vi får dom andra tviste frågorna utreda vilket skulle gagna alla som hamnar i tvister med staten för vi behöver få veta ,när ska staten ta ansvar o be om ursäkt till dom som berörs av myndigheters brister och är inte dom här bristerna tillräckligt stora för det och räknas inte vi som berörda då kan man undra när det skulle kunna vara tillräckligt stora brister och vem är berörd av vad ?
Jag har uppfostrat min barn till att om dom gör fel, be om ursäkt och gör om och gör rätt ! Det borde man kunna kräva av staten med .Svårare borde det inte vara , men det kan jag lova att det är .

Nu är ju staten företräd av jk den myndighet som man ska vända sig till när myndigheter brister så bara det är ju helt galet ...Jk sitter på två stolar och det är inte rättsäkert.

Allt det är trist rättspolitik som behöver skärpas upp så att vi får ett lite rättsäkrare samhälle!

Så vill jag ge rikspolis styrelsen massor av god kred för att dom jobbat på så bra med att förebygga och rätta till dom brister som man kom fram till i rapporten ,det är på väg åt rätt hål :) men det är ju så att hur bra system vi än har så kan den mänskliga faktorn ställa till det och grova misstag mm kan ske och där o då behöver vi en ansvars grund för staten att be om ursäkt och ta ansvar.

tisdag 5 mars 2013

I dag är det Englas födesedag KÄRLEK

 Idag är det Englas födelsedag ♥ 15 år sedan vi var på södersjukhuset med Anna-Lena Boberg och Sol Höglund. Älskade Engla vägde 3750 o var 52,5 lång och kom ut med pannan före, nyfiken på världen :) Hon fick vara med oss i 10 år och en månad .Jag är så lycklig för den tiden vi fick och jag är så ledsen för att hon inte är här nu SAKNADEN är större än störst. ÄLSKAR DIG ÄLSKADE ENGLA ♥ ♥ ♥ KÄRLEK